5 erotinės prekės, kurios operatyviai susidoros su rutina miegamajame (181)

nuotr
Naivu tikėtis, kad aistra ir noras kuo daugiau laiko praleisti lovoje jungs visada. Tiek ilgiau drauge gyvenantys mylimieji, tiek šios srities specialistai vieningai tvirtina, jog visa apimanti aistra yra laikina ir ji išblėsta. Deja. Daugelis porų sutiks, kad aistra ir jaudulys miegamajame ilgainiui užleidžią vietą rutinai, poilsio poreikiui, o miegamojo atmosfera vėsta... Kad taip nenutiktų, pasirūpinkite erotiškais žaisliukais, akimirksniu įžiebsiančiais tą ugnį, suteiksiančiais romantikos bei jaudulio ir priversiančiais vėl pilve suplasnoti drugelius.

Seksualūs apatiniai gali kalnus nuversti!

Tikrai, kartais tereikia vienu kitu erotišku drabužėliu papildyti savo drabužinę ir prigesusi ugnis vėl suliepsnos. Jei esate romantikos mėgėja, pamąstykite apie baltus, rožinius ar kitų pastelinių spalvų naktinukus, nėriniuotą peniuarą ar šilkinį chalatėlį. Jei norite šio to naujo, galbūt dar neturite gundančio korseto ir prisegamų kojinių? Patikėkite, šis derinukas vyrų fantaziją įkaitina per akimirką. O galbūt esate neabejinga pikantiškiems dalykėliams ir norite išlaisvinti drąsiąją, aistringąją savo pusę? Nesivaržykite – įsigykite seksualų bodį ar kūno kojinę ir priverskite partnerį prarasti amą!

 

Vibratorius – ir po vieną, ir abiem

Daugeliui vibratoriai vis dar asocijuojasi su solo žaidimais ir paprastai jie įsivaizduojami rankose tų moterų, kurios negali susirasti partnerio, yra vienišos, nusivylusios gyvenimu ir vyrais. Toks gana niūrus paveikslas, tiesa? Tačiau realybė visai kitokia! Šiandien rinkoje toks platus vibratorių pasirinkimas ir įvairovė, kad juos įsigiję ir pasinaudoję nustemba net tie, kurie manosi esą išbandę kone viską.

Prigesusiai aistrai miegamajame pakurstyti verta išbandyti poroms skirtus vibratorius. Jų funkcionalumas tiesiog neįtikėtinas. Jie dovanos maksimalų malonumą abiem partneriams, suartins Jus ir pakylės į kitą intymių santykių etapą. Neabejokite, jog šie intymūs žaisliukai gali tapti Jūsų tobulų lovos santykių priežastimi.

Tiesa, galite įsigyti ir atskirus vibratorius vyrams bei moterims – šios erotinės prekės leis kaskart išbandyti vis kažką naujo, interpretuoti ir mėgautis atradimais.

 

Lubrikantai – mažytis stebuklas miegamajame

Visi žino, kas tai yra, bet dėl tam tikrų stereotipų ar tiesiog nežinojimo vengia juos naudoti. O esmė ta, kad lubrikantai tikrai taps Jūsų nuostabaus seksualinio gyvenimo dalimi. Šios priemonės leis pamiršti makšties sausumą, diskomfortą įsiskverbimo ir lytinių santykių metu, jie užtikrins nepriekaištingą ir maksimalų malonumą abiem partneriams suteikiantį slydimą. Negana to, be jų neišsiversite ir naudodamiesi sekso žaisliukais.

 

BDSM – dominuok arba paklusk

Šios erotinės prekės laukia tų, kurie nori iš proto varančio jaudulio, vaidmenų žaidimų, erotiškų scenarijų įgyvendinimo, nevaržomos aistros ir, žinoma, kažko labai pikantiško bei provokuojančio. BDSM prekių kategorijoje rinkitės akių kaukes, antrankius, antkaklius, botagus ir plakimo menteles, kutenimui skirtas priemones, burnos kaiščius, virves, grandines ar ištisas kūno suvaržymo sistemas. Jei Jūsų miegamajame trūksta aistros ir įsisiūbavo rutina, dominavimu ir paklusimu grįsti žaidimai leis pamiršti visas miegamojo problemas.

 

Išsiilgusiems švelnumo

Jei dievinate jaukius pasisėdėjimus dviese, pokalbius, švelnius prisilietimus, tačiau dėl kasdienybės ir miegamajame įsisukusios rutinos to nepatiriate, pasiūlykite partnerei / partneriui erotiškus masažus. Pasirūpinkite aliejais ar kitomis priemonėmis su feromonais, uždekite žvakių jaukiai, romantiškai aplinkai sukurti ir dovanokite antrai pusei pačius maloniausius prisilietimus. Rami, žvakių liepsnų virpesio ir augančio geismo kupina aplinka, švelnūs prisilietimai prie kūno, pačių intymiausių vietų, masažo teikiamas malonumas įžiebs aistrą ir leis vėl pajusti tą virpinantį jaudulį.

  

 

 

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
newspaper

Popierinė "Alytaus naujienos" laikraščio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti popierinę "Alytaus naujienos" laikraščio versiją rašykite mums el. paštu: skelbimai@ana.lt ir nurodykite savo vardą, pavardę ir adresą, kuriuo turėtų būti pristatomas laikraštis. Kai tik gausime jūsų laišką, informuosime Jus dėl tolimesnių žingsnių.

newspaper

Prenumeruokite „Alytaus naujienos” elektroninę versiją. Ir kas rytą laikraštį gausite į savo el. pašto dėžutę.