Dovanų idėjos vyrui, tėčiui, sūnui, broliui (267)

nuotr
Labai dažnai galima išgirsti nuomonę, kad išrinkti dovaną stipriosios lyties atstovui yra kur kas paprasčiau nei moteriai ar merginai. Vis dėlto, dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad susidūrusios su užduotimi išrinkti dovaną vyrui, tėčiui, sūnui ar broliui, moterys visgi praleidžia nemažai laiko svarstydamos, kuris pasirinkimas galėtų būti geresnis. Tačiau yra ir gera žinia – svarstymų bus kur kas mažiau tuo atveju, jeigu, prisiminsite, kad egzistuoja ne viena dovanos idėja, kuri gali tikri visoms išvardintoms asmenų grupėms. Tad, kokios tos dovanos, kurios pradžiugins bet kurį jums svarbų vyriškosios giminės atstovą?

Laikrodis

Jei dailiosios lyties atstovės galėtų savo papuošalų skrynelėje turėti šimtus žiedų, apyrankių bei auskarų, ir, ko gero, neištartų žodžio gana, tai dažnas vyras tą patį galėtų pasakyti ir apie laikrodžius. Ir tai yra puikus priminimas kiekvienai dailiosios lyties atstovei, kuri ieško dovanos priešingai lyčiai. Žinoma, taip pat nereikia pamiršti, kad šiandien laikrodžiai vyrams sudaro labai didelį pasirinkimą, todėl turėtumėte įvertinti ir tam tikras detales. Štai, pavyzdžiui, jei laikrodžio ieškote vyrui, pirmenybę teikite tokiam, kuris pabrėžtų socialinį statusą. Jeigu tokią dovaną norėtumėte įteikti tėčiui, puikiai tiks klasikinis laikrodis, su natūralios odos dirželiu. Na, o, jei tokia dovanas bus įteikta sūnui ar jaunesniam broliui, tokiu atveju puikiai tiks stilingas bei jaunatviškas laikrodis, galite nevengti ir ryškios spalvos. Na, ir, žinoma, tikrai nereiktų pamiršti, kad kiekvienas iš šių vyrų tiesiog privalo atsakingai rūpintis savo sveikata. Na, o tai padaryti yra kur kas lengviau tuo atveju, kai turi tam pritaikytus įrankius. Taigi, išmanusis laikrodis, kuris skaičiuoja –žingsnius bei pateikia kitą svarbią informaciją, susijusią su jūsų sveikatos būkle, gali tapti iš tiesų gera dovana.

Kvepalai

Kad ir kaip banaliai tai beskambėtų, tačiau kvepalai yra reikalingi kiekvienam vyrui. O tai, kas reikalinga, gali tapti ir puikia dovana, juo labiau, kad reikia įvertinti ir tą faktą, kad stipriosios lyties atstovei dažniausiai nemėgsta lankytis parduotuvėse. Taigi belieka tik pagalvoti, kokie kvepalai šiuo metu galėtų labiausiai nudžiuginti jums svarbų žmogų. Vyrui ar tėčiui dovanokite sodrius, intensyvius aromatus, kuriuos pirmosios grotų medienos, muskuso, prieskonių natos. Na, o, štai sūnui ar broliui tiks lengvesni, jaunatviškumu spinduliuojantys aromatai, papildyti ką tik nupjautos žolės, citrusų ar jūros brizo natomis.

Sportas

Jei dažna moteris savo gyvenimo negali įsivaizduoti be grožio ir atpalaiduojančių SPA procedūrų, tai vyrai nėra linkę sėdėti vienoje vietoje – jiems reikalingas ekspresija ir veiksmas. Būtent todėl dažnam vyrui nėra geresnio laiko praleidimo nei sportas. O dailiosios lyties atstovėms tai gali tapti puikia užuomina, sprendžiant klausimą, ką padovanoti. Tiesiog prisiminkite, kokiai sporto šakai jūsų vyras, tėtis, sūnus ar brolis skiria daugiau dėmesio ir padovanokite su tuo susijusius reikmenis.

Na, ir, žinoma, taip pat svarbu akcentuoti, kad kartais pačios geriausios idėjos, ką būtų galima padovanoti į galvą ateina tada, kai... tiesiog neturi konkrečios idėjos, o tiesiog žvalgaisi po vyrams skirtų prekių asortimentą. Būtent tokį, itin didelį, stilingų bei kokybiškų vyrams skirtų prekių pasirinkimą galite rasti ir https://pigu.lt/lt/dovanos. Tad užsukite, apsižvalgykite ir pagalvokite, kas jums brangų žmogų nudžiugintų labiausiai.

Šventės netruks ateiti, o pradėdami pirkti dovanas likus vos kelioms dienoms iki svarbiausios progos, smarkiai rizikuojate – ir dovana gali nepatikti, ir patys dėlto galite nuliūsti. Tad belieka tik pridurti, kad dovanų visada verta pradėti ieškoti anksčiau.


 

 

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
newspaper

Popierinė "Alytaus naujienos" laikraščio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti popierinę "Alytaus naujienos" laikraščio versiją rašykite mums el. paštu: skelbimai@ana.lt ir nurodykite savo vardą, pavardę ir adresą, kuriuo turėtų būti pristatomas laikraštis. Kai tik gausime jūsų laišką, informuosime Jus dėl tolimesnių žingsnių.

newspaper

Prenumeruokite „Alytaus naujienos” elektroninę versiją. Ir kas rytą laikraštį gausite į savo el. pašto dėžutę.