Kokios automobilių detalės yra perkamiausios? (292)

Autodetales
Automobilio priežiūra kiekvienu metų laiku gerokai skiriasi. Žiemą vairuotojams reikalingesnės vienos detalės, o vasarą visai kitokios. Taigi, kokios auto detalės yra perkamiausios tam tikrą sezoną? Keičiantis sezonams į autoservisus pradeda atvažinėti daugiau žmonių, tai – pavasarį ir rudenį. Vairuotojai prašo savo automobilius paruošti konkrečiam sezonui ir tuo pačiu patikrinti ar per pusmetį neatsirado plika akimi nematomų gedimų, kurie su laiku gali labai netikėtai nustebinti ir nemenkai apkartinti gyvenimą.

Skirtingas metų laikas – skirtinga prekė

Tiek pavasarį, tiek rudenį vairuotojai ypatingai mėgsta pirkti naujas padangas ir langų plovimo skysčius. Išryškėja ir skirtumai – rudenį vairuotojai daugiau pinigų išleidžia tam, kad automobilis puikiai veiktų net ir per didžiausius šalčius, pavasarį – nepagailima švaros prekėms, kad automobilis sušvitus saulei ir atšilus orams spindėtų ir būtų švarus.

Autodalys internetu

Tiek švaros priemonės, tiek autodalys gali būti įsigyjamos ne tik fizinėse „Autoaibės“ parduotuvėse, bet ir internetu. Čia rasti įvairų prekių asortimentą ir išsirinksite sau labiausiai patikusią prekę. Reikiamų automobilio detalių ar kitų priemonių taip pat visada galite įsigyti „Autoaibės“ parduotuvėse Kaune, Vilniuje ir kitose miestuose.

Žiemą – populiaru akumuliatorius

Žiemą viena populiariausių prekių būna akumuliatorius. Vos tik spustelėjus šalčiui neužsivedantis automobilis signalizuoja, kad metais keisti akumuliatorių. Būtent todėl pavyzdingi vairuotojai dar prieš šaltąjį sezoną pasirūpina nauja automobilio baterija, kad apsidraustų nuo tokių nemalonių situacijų.

Pavasarį – vasarinės padangos

Viena populiariausių prekių pavasarį – vasarinės padangos. Nuo balandžio pradžios Lietuvoje oficialiai leidžiama žiemines padangas pakeisti vasarinėmis. Termometro stulpeliams kopiant raudonos ribos link, vairuotojai pradeda skubėti keisti savo transporto „apavą“. Pradedant šiltėti orams tą padaryti pataria ir eismo ekspertai, kurie akcentuoja, kad žieminės padangos, atšilus orams, ne visada gali užtikrinti reikiamą saugumą.

Rudenį perkamiausia prekė – žieminės padangos

Rudens pabaigoje visi vairuotojai pradeda ruoštis artėjančiam šaltajam sezonui, kuris vairuotojams pateikia daugiausiai iššūkių. Kokybiškos žieminės padangos yra vienas svarbiausių kriterijų, leidžiančių vairuotojai saugiai jaustis kelyje šaltuoju sezonu. Būtent todėl rudenį žieminių padangų reikšmė dar labiau išauga. Ne tik oro sąlygos, bet ir padangų raštas bei jų mišinys turės įtakos, ar spėsite laiku sustabdyti automobilį ir išvengti nelaimės. 

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

    Komentaras

    Serve and the task of the authorities is to safeguard the populace. Their activities from situations and places frequently speak. High-light this particular paradox on your authorities brutality essays. Get on-line essay assistance in a newspaper. A fresh informative article in under than 5 hrs? Order love the effect.
    http://www.i-optic.com.tw/27662/top-10-do-my-essay-cheap-accounts-to-fo…
    http://gocity365.com/2021/04/strategies-for-students-to-compose-a-fanta…
    https://www.aawaran.in/2021/04/26/what-percentage-of-essay-should-be-co…

newspaper

Popierinė "Alytaus naujienos" laikraščio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti popierinę "Alytaus naujienos" laikraščio versiją rašykite mums el. paštu: skelbimai@ana.lt ir nurodykite savo vardą, pavardę ir adresą, kuriuo turėtų būti pristatomas laikraštis. Kai tik gausime jūsų laišką, informuosime Jus dėl tolimesnių žingsnių.

newspaper

Prenumeruokite „Alytaus naujienos” elektroninę versiją. Ir kas rytą laikraštį gausite į savo el. pašto dėžutę.