Alytaus rajone Obelijos ežere rasta dingusi valtis (257)

valtis
Sekmadienį (gegužės 24 d.) Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate gautas pranešimas dėl dingusios valties. Nukentėjusysis pasakojo, kad šeštadienį prirakino valtį su grandine ir spyna Obelijos ežere, esančiame Alytaus r., Miroslavo sen., Obelninkėlių kaime. Atėjęs prie ežero sekmadienį, valties jau nerado ir apie šį įvykį informavo policijos pareigūnus.

Šiandien (gegužės 29 d.) policijos pareigūnai bendradarbiaudami su Metelių regioninio parko direktoriumi, pasinaudodami regioninio parko dronu nutarė apsižvalgyti ir paieškoti dingusios valties. Paieška pradėta nuo tos vietos, kur valtis buvo palikta ir nepraėjus nei pusvalandžiui valtis pastebėta prie kranto esančiuose melduose kitame ežero krante.

Penktadienio popietę, nukentėjęs vietos gyventojas, sulaukęs skambučio iš policijos pareigūnės labai sutriko. Jis atviravo, jog buvo praradęs viltį ir netikėjo, kad atgaus jam priklausantį turtą. Šis radinys melduose vėl grįžo pas teisėtą savininką ir džiugiai nuteikė artėjančiam savaitgaliui.

 

Pridedama. Vaizdo įrašo nuoroda - https://www.youtube.com/watch?v=dGyjC1klgFE ir valties nuotrauka.

Kristina Janulevičienė
Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Komunikacijos poskyrio vedėja

 

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

    Komentaras

    Ar turite nesusipratimų su savo meiluže, dėl kurio įvyko skyrybos, ir bandėte susitaikyti su juo, tačiau jis nesuteikia jums teigiamo atsakymo ir jaučiate, kad jūsų santykiuose kažkas vyksta ne taip, ir jums reikia greito sprendimo , susisiekite su dr. Ajayi šiandien ir įsitikinkite, kad jūsų meilės gyvenimas bus gražiausias su buvusiais žmonėmis. Dr. Ajayi padėjo man atkurti taiką mano namuose, nes mano vyras paliko mane 9 mėnesiams ir gyveno su kita moterimi ir niekada nenorėjo grįžkite namo, bet padėjęs burtų žinovui dr. Ajayi jis grįžo namo praėjus 3 dienoms po to, kai dr. Ajayi padarė galingą atkūrimo burtą. Taigi, jei jums reikia greito sprendimo jūsų santykiuose ar santuokoje pasitelkiant rašybos rašytoją, susisiekite su dr. Ajayi dabar el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber / Whatsapp“: +2347084887094

Kiti straipsniai