Frak­ci­ja „Už Aly­tų” su­ma­žė­jo dviem na­riais (350)

Saulė Pinkevičienė
Laura Ra­dze­vi­čiū­tė
Laura Radzevičiūtė ir Gediminas Daukšys paliko frakciją „Už Alytų“. Zi­tos Stan­ke­vi­čie­nės nuotr.
Pra­ėju­sį ket­vir­ta­die­nį vy­kęs Aly­taus mies­to sa­vi­val­dy­bės ta­ry­bos po­sė­dis pra­si­dė­jo po­li­ti­kų pa­reiš­ki­mais. Du iš jų su­si­ję su pa­si­trau­ki­mu iš frak­ci­jos „Už Aly­tų“.

Pir­ma­sis apie pa­si­trau­ki­mą iš frak­ci­jos „Už Aly­tų“ pra­ne­šė Ge­di­mi­nas Dauk­šys, bu­vęs vi­suo­me­ni­nio ju­dė­ji­mo „Už Aly­tų“ kan­di­da­tas į Aly­taus mies­to me­rus 2019 me­tų rin­ki­muo­se. Pa­pra­šy­tas pa­ko­men­tuo­ti sa­vo spren­di­mą, „Aly­taus nau­jie­noms“ G.Dauk­šys sa­kė, kad jo tiks­las yra rin­ki­mų pro­gra­mos įgy­ven­di­ni­mas, o ne jun­gi­niai.

„Sten­giuo­si neuž­si­sto­vė­ti, iš­ei­ti iš sa­vo kom­for­to zo­nos, ban­dy­siu pa­ieš­ko­ti ki­tų bū­dų pro­gra­mai įgy­ven­din­ti, kaip ne­pri­klau­so­mas lais­vas žmo­gus“, – to­kius spren­di­mo mo­ty­vus įvar­di­ja po­li­ti­kas. Apie sa­vo spren­di­mą iš­ei­ti iš frak­ci­jos jis jau in­for­ma­vo raš­tiš­kai – elek­tro­ni­niu bū­du, nes pa­skelb­tas ka­ran­ti­nas. Jau ant­ras iš ei­lės Aly­taus mies­to sa­vi­val­dy­bės po­sė­dis, ku­ria­me ir pa­gar­sin­tas šis pa­reiš­ki­mas, vy­ko nuo­to­li­niu bū­du.

Pa­pra­šy­ta pa­ko­men­tuo­ti sa­vo spren­di­mą, Lau­ra Ra­dze­vi­čiū­tė sa­kė: „Po­li­ti­ko­je po­li­ti­nė lais­vė ir ne­pri­klau­so­my­bė prak­tiš­kai ne­įma­no­mi, jei­gu esi frak­ci­jo­je, ko­man­do­je ar val­dan­čio­je dau­gu­mo­je.

Kas ma­ne pa­žįs­ta, ži­no, esu la­bai prin­ci­pin­gas ir mo­kan­tis pa­sto­vė­ti už sa­ve, už ki­tus, sil­pnes­nius, žmo­gus.

Prieš me­tus kar­tu su Val­de­ma­ru Cho­mi­čiu­mi pri­si­jun­giau prie frak­ci­jos „Už Aly­tų“ dėl tri­jų prie­žas­čių: 1. Jei­gu no­ri kaž­ką pras­min­go nu­veik­ti, pa­dė­ti žmo­nėms, tu­ri jung­tis į ko­man­dą, nes vie­nas lau­ke ne ka­rys. 2. Su­ta­rė­me, kad pa­dė­si­me val­dan­čia­jai dau­gu­mai, mies­to me­rui, ad­mi­nist­ra­ci­jai, mies­tui svar­biais ir reikš­min­gais klau­si­mais. Pa­ža­dė­jau, kad ne­kel­siu skan­da­lų, jei­gu bus lai­ko­ma­si įsta­ty­mų, ne­bus tai­ko­mi dvi­gu­bi stan­dar­tai ir bus krei­pia­mas dė­me­sys į ma­no pa­siū­ly­mus, pa­sta­bas. 3. Iš tik­rų­jų, at­vy­kau į šį mies­tą dirb­ti, bet li­ki­mas taip su­dės­tė, kad jau pen­ke­rius me­tus tu­riu nuo­lat už sa­ve, už vie­šą in­te­re­są ir už ki­tus, sil­pnes­nius, kau­tis kaip liū­tė, to­dėl no­rė­jo­si ra­my­bės ir su­si­tel­ki­mo pra­smin­giems dar­bams su tik­rai pro­fe­sio­na­lia ko­man­da.

De­ja, pas­ta­rai­siais mė­ne­siais įsi­ti­ki­nau, kad ši­ta­me mies­te nor­ma­liai, ra­miai dirb­ti ne­įma­no­ma, nes vi­sais įma­no­mais bū­dais kai­šio­ja­mi pa­ga­liai, in­tri­guo­ja­ma ir, svar­biau­sia, – ne­si­lai­ko­ma ele­men­ta­raus duo­to žo­džio. Vis­kam bū­na pra­džia, at­ei­na ir pa­bai­ga. Ma­no ge­le­ži­nė kan­try­bė trū­ko.

Prieš pa­si­trauk­da­ma iš frak­ci­jos „Už Aly­tų“, frak­ci­jos se­niū­nui To­mui Pa­čė­sui, pa­siū­liau frak­ci­jai skelb­tis opo­zi­ci­ne, nes jau ne­be­ga­li­ma dau­giau ty­lė­ti ir to­le­ruo­ti, kas vyks­ta mies­te, sa­vi­val­dy­bės ad­mi­nist­ra­ci­jos val­dy­me, ne­be­ga­li­ma dau­giau už­si­merk­ti ir ne­ma­ty­ti, kaip kai kas pel­no­si iš ne­lai­mių ir per mo­kes­čių mo­kė­to­jų pi­ni­gus pu­čia vi­sam mies­tui gra­žiai pia­riš­kai pa­ruoš­tus bur­bu­lus.

Frak­ci­jos „Už Aly­tų“ na­riai: To­mas Pa­čė­sas, Da­nu­tė Re­mei­kie­nė ir Val­de­ma­ras Cho­mi­čius skelb­tis opo­zi­ci­ne frak­ci­ja ne­su­ti­ko, to­dėl man te­ko trauk­tis.

Taip, ko­man­dos ne­tu­riu, bet už tai tu­riu po­li­ti­nę lais­vę ir ne­pri­klau­so­my­bę, kas man yra la­bai di­de­lė ver­ty­bė.

Nuo šiol pil­na ap­im­ti­mi veik­siu pa­gal sa­vo są­ži­nę, mo­ra­li­nius prin­ci­pus ir įsi­ti­ki­ni­mus. Su­vo­kiu, kad, bū­da­ma vie­na, di­de­lių dar­bų mies­tui, kad ir kaip no­rė­čiau, ne­pa­da­ry­siu, ta­čiau tik­rai pa­da­ry­siu vis­ką, kad šis mies­tas pra­re­gė­tų, ir tie pu­čia­mi bur­bu­lai su­sprog­tų.“

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

    Komentaras

    Išsaugok savo santuoką ir susigrąžink savo buvusį meilužį visam laikui su galingu meilės burtų leidėju “- susisiekite su dr. Ajayi, jis yra geriausias meilės burtų ratukas internete ir jo rezultatas 100% garantuotas.
    Aš esu Amelija. Ieškojau pagalbos internete, norėdamas susigrąžinti vyrą, kai jis prieš 9 mėnesius išsiskyrė su manimi. Aš sutikau tiek daug skirtingų žmonių liudijimų, ir jie visi kalbėjo apie šį galingą vyrą, vadinamą daktaru Ajayi, kaip jis padėjau jiems išsaugoti savo santuoką ir santykius, todėl susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemą, o jis atliko gražų darbą padėdamas man susigrąžinti išsiskyrusį vyrą per 12 valandų. Aš niekada netikiu, kad toks dalykas gali būti įmanomas, bet dabar esu gyvas to liudijimas, nes dr. Ajayi iš tikrųjų sugrąžino mano meilužį. Jei turite kokių nors santykių problemų, susisiekite su dr. Ajayi dėl pagalbos „Viber / WhatsApp“: +2347084887094 arba el. Paštu : drajayi1990@gmail.com ir būk laimingas.

    Komentaras

    How to have your husband back home with your kids again

    I'm a lady with 2 kids i am from USA, my husband leave me and his 2 kids for about 10 months i go through a lot of pain i do all i could to make him returned to me and to his kids but nothing works out. it was really a stressful period to me because i could dint go through the heartbreak. i was told to get a love spell doctor contacted to help me out which i did i was lucky to get DR.PEPOKO Contact who was able to help me out, he cast up a love spell that brought back my husband to me and to his kids thanks so much DR. PEPOKO I really appreciate what you have done for me. here he his contact if you may required for it by solving your relationship email. Pepokospiritemple@gmail.com or you can call and whatssap him +2348156148821
    Here is also Dr. PEPOKO website you can visit it yourself www.pepokospiritemple.blogspot.com

    Komentaras

    Mano gyvenimas grįžo !!! Po 8 metų santuokos vyras mane paliko ir paliko su trimis mūsų vaikais. Jaučiau, kad mano gyvenimas netrukus baigsis ir byrėjo. Aš susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kurį sutikau internete, ir po to, kai aš jam paaiškinau savo problemą, jis mus sutaikė. Vos per 24 valandas mano vyras grįžo pas mus ir parodė man ir mano vaikams labai meilę ir atsiprašymą už visą skausmą, kurį jis sukelia šeimai. Mes išsprendėme savo klausimus ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Labai vertinu jūsų pagalbą dr. Ilekhojie ir toliau dalinsiuosi žmonėmis daugiau liudijimų apie jūsų gerą darbą. Dar kartą ačiū. Jei kyla problemų su partneriu, dr. Ilekhojie gali jums padėti. Susisiekite su juo per „Whatsapp / Viber +2348147400259“ arba jo el. Pašto adresą: gethelp05@gmail.com

    Komentaras

    Kaip aš grįšiu su savo vyru! Turėjau prabangą būti apdovanota 30 minučių skaitymui su Didžiuoju dr. Ilekhojie. Susitikęs su daktaru Ilekhojie, aš galėjau įgyti aiškumo dėl daugelio dalykų, savo santuokos būtent po visko, ką išgyvenau. Praėjo 5 metai, kai mano vyras paliko mane ir mano vaikus. Daktaro Ilekhojie dėka aš galėjau susisiekti su savo vyru, ir jis mane myli labiau nei anksčiau. Amžinai dėkingas Didžiajam dr. Ilekhojie! Aš labai rekomenduoju, pasinaudokite galimybe .. jei jūsų netikintis žmogus, jis jus padarys! Jo kontaktiniai duomenys „Whatsapp“ numeris: +2348147400259 arba el. Paštas: [gethelp05@gmail.com

    Komentaras

    Sveiki žiūrovai internete, aš noriu pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip man padėjo susigrąžinti savo žmoną. Buvau apgaulė, o žmona mane kelis kartus pagavo. Bandžiau susitvarkyti ir kiekvieną kartą galiausiai sukčiavau. Spėju, kad nesupratau, ką ji man reiškia, kol ji nepaliko manęs vienos. Aš pradėjau ieškoti būdų, kaip ją susigrąžinti, bet atrodo, kad niekas neveikia tobulai, kol nepastebėjau straipsnio apie dr. Ilekhojie, kuris daugeliui žmonių visame pasaulyje padėjo susigrąžinti savo santykius. Aš susisiekiau su juo jo „WhatsApp“ numeriu per +2348147400259 ir jis patikino, kad mano žmona per 48 valandas grįš su manimi su jo susitaikymo kerais. Keista, kad po 2 dienų mano žmona grįžo namo sakydama, kad ji vis dar myli mane, ir aš prisiekiau niekada daugiau jos neapgaudinėti. Jei jums reikia pagalbos, atsiųskite jam laišką el. Paštu (gethelp05@gmail.com) arba „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu +2348147400259

    Komentaras

    Po 4 metų santuokos netekau vyro kitai moteriai. Turėjome gražią santuoką, tačiau jis užmezgė santykius su bendradarbiu, kuris jį vijosi. Jis gyvena netoli savo darbo ir atsisakė kalbėtis su manimi ar grįžti namo. Buvau taip nuniokota ir man buvo sunku susitvarkyti. Aš labai sunerimau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydama internete, susidūriau su Amber luke komentaru, kuriame teigiama, kad daktarė Ilekhojie padėjo jai išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man burtą. Po 2 dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir žada daugiau niekada to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į savo vėžes. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Visa tai ačiū dr. Ilekhojie. Jei jums reikia pagalbos, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Jo el. Paštas gethelp05@gmail.com. Taip pat pasiekite jį „WhatsApp“ / „Viber“ numeriu: +2348147400259

    Komentaras

    Po dvejų metų nutrūkusios santuokos vyras paliko mane su dviem vaikais. Jaučiau, kad mano gyvenimas netrukus baigsis, aš beveik nusižudžiau, emociškai buvau labai ilgą laiką. Ačiū užkeikimui, pavadintam dr. Ilekhojie, kurį sutikau internete. Vieną ištikimą dieną naršydamas internete radau daugybę liudijimų apie būtent šį burtų ratuką. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie tikino, kad jis atstato gimdą, gydo vėžį ir kitas ligas, kai kurie tikino, kad jis gali užburti, kad sustabdytų skyrybas ir pan. Aš taip pat susiduriu su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo apie moterį, vadinamą Sonia, ji paliudijo, kaip jis per mažiau nei 2 dienas parsivežė savo buvusį mylimąjį, ir pasibaigus liudijimui numetė dr. Ilekhojis el. pašto adresą. Perskaičiusi visa tai, nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo el. Paštu ir paaiškinau jam savo problemą. Vos per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane. Mes išsprendėme savo klausimus ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Gydytojas Ilekhojie yra tikrai gabus vyras ir aš nenustosiu jo skelbti, nes jis yra nuostabus žmogus ... Jei turite problemų ir ieškote tikro ir tikro rašybos rato, kad išspręstumėte visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber on“ (2348147400259) arba el. Paštas (gethelp05@gmail.com)

    Komentaras

    Sveiki, tai tikras daktaro Ilekhojie, padėjusio man sugrąžinti sužadėtinį, liudijimas, kuris paliko mane ir vaikus 9 mėnesiams. Buvau praradusi viltį, kad sužadėtinis vėl grįš namo. jei santuokoje ar santykiuose išgyvenate sunkų laiką arba norite susigrąžinti savo buvusįjį, susisiekite su dr. Ilekhojie per „Whatsapp / Viber“ telefonu (+2348147400259) arba el. paštu (gethelp05@gmail.com)

    Komentaras

    Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Atrodė, lyg ji būtų turėjusi pikto kerėjimo, Garsija per naktį be jokio perspėjimo atsisuko prieš mane. Tai įvyko praėjusiais metais, buvau beviltiška, todėl naudojausi kiekviena burtų perdavimo svetaine, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas atsiuntė man nuorodą į daktaro Ilekhojie svetainę, ir aš susisiekiau su juo. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl viso jo nuostabaus darbo mano vyras ir aš vėl kartu. Aš tokia laiminga ir privilegijuota, kad mano pusėje yra toks puikus žmogus kaip tu. Ačiū! Dr. Ilekhojie

    „WhatsApp Dr Ilekhojie“ telefonu +2348147400259 arba
    Paštu gethelp05@gmail.com

    Komentaras

    Esu iš vieningos valstybės, esu slaugytoja, ši mano meilės gyvenimo istorija. Esu susituokusi 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kita moteris turėjo atimti iš manęs mylimąjį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol sutikau įrašą, kuriame šis vyras dr. Ilekhojie, kurie kažkam padėjo, ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo vyrą namo ir patikėk, aš tiesiog išsiunčiau savo ir mano vyro nuotrauką, o po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau automobilis įvažiavo į namus ir štai tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi galėdamas sutikti kiekvieną iš jūsų ir sutikti savo mylimąjį.

    El. Paštas: gethelp05@gmail.com
    „Whatsapp / Viber“: +2348147400259

    Komentaras

    Sunt DONNA, sunt din Marea Britanie. După ce am fost într-o relație cu iubitul meu de 1 an acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. de un adevăr, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a dat rezultate. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva Mărturii pe un site web despre acest mare caster vrăjitor numit (DR.WEALTHY) orice persoană a susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i readucă pe fostul iubit, trebuia să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în trei zile, prietenul meu va pleca de la cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu revenind la mine după trei zile vraja a fost Terminat. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul DR.WEALTHY. În același timp, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune / sfaturi cât mai mulți care au nevoie de fostul lor înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți Contactați-l prin EMAIL: wealthylovespell@gmail.com WHATSAPP HIM @ +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

    Komentaras

    Esu labai laiminga, kad dr. Ilekhojie man padėjo sugrąžinti sielos draugę. Esu įsitikinęs, kad yra daug moterų, tokių kaip aš, kurios padarė viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų savo vyrus. Aš atėjau čia pasakyti kiekvienai moteriai, kad nežiūrėtų daugiau, nes čia yra atsakymas. Aš visiškai manau, jei būtų buvę kokie penki rašybos raštai, pavyzdžiui, dr. Ilekhojie, pasaulis būtų buvęs geras. Aš ir mano vyras buvome atskirti 4 metams ir aš negalėjau susitvarkyti gyvenimo be jo. Aš pasinaudojau viskuo, kad jį susigrąžintum, bet aš nedirbau, kol perskaičiau daugybę liudijimų apie burtininką, vadinamą dr. Ilekhojie, ir apie tai, kaip jos darbas veiksmingas. yra. Iškart susisiekiau su ja ir ėmiausi žingsnių, kurių ji manęs paprašė, ir po 4 dienų mano buvęs skambino prašydamas atleidimo, kad jis nieko nenori, bet kad mane visam laikui grąžintų. Esu laiminga, kad radau gydytoją Ilekhojie. Tikiuosi, kad jums ji taip pat bus labai naudinga. Reikia pagalbos? „WhatsApp“ dr. Ilekhojie telefonu +2348147400259 ARBA el. Paštas: gethelp05@gmail.com

    Komentaras

    Dėl radijo ypatumų, vertinant kad socdemų veikėjas patalpas išsinuomavo, čia pilietininkams su socdemais reiškia aiškintis ar dėkot vieni kitiems. Kad per Etikos komisija nematydami pasiaiškint situacijas, kas po kitų kompais rašinėja galimai.. - reiškia palaiko intrigas naudai ekspolicininkų. Kur kituose komentaruose kaip anas politikas tik parašo ir atmeta - rašinėji po tuo kompiuteriu. Štaip taip jie vieni kitiems per užkuliusius atgal atmeta. Nes į akis garbingai spęst nesugeba, bijo. Vis kitus pakišinėdami. O intrigos didėja ar per Laurą, ar be jos. O tai, kad epizoduose naudojas per intrigas mainais ir patys, ne jie vieni tai daro. Įdomiausia, prie valdančių mažumos nesimato oficialiai norinčių prisijungt ir konkrečią atsakomybę prisiimt už kas vyksta. Reiškia suvokia, kad negeri dalykai.

    Komentaras

    Deja, intrigų autorė ne ji. Jinai vykdytoja, kad išgyventų. Dėl radijo esmė galutiniam taške buvo - socdemų veikėjas konkursą nuomos laimėjo galimai socdemų rinkiminiam štabui? Ji tik..padėjo.

    Komentaras

    Labai jau įdomi tamstos teisybė ,kai yra nauda tai teisybė ,o kurpti intrigas apie nepatinkančius argi tai teisybė kuo brangioji nepatiko Alytaus radijas ir dar ne vienas alytiškis .Yra toks ne visai gražus bet senas lietuviškas posakis Jūsų teisybė kaip š..... šviesybė.

    Komentaras

    Ši tik parodo Alytaus intrigų ir neatsakingumo epizodus. Kur prasidėjo prieš 30 metų kaip jos dar nebuvo Alytuj. Bet tai tęsias iki šiol ir patiems alytiškiams gryžta netwkta virš pusės turėto miesto potencialo, pačių nesukontroliuotą padangų gaisrą su baisiom pasekmėm užsiritinę ir matyt nenori. Kaip taryboj per spectarnybų primityvius tyrimų tesimus ir kitas kombūnacijas tiesiog šaipos iš pačių rinktų politikų. Ir miesto su tokiu lygiu.

    Komentaras

    Kad pasiekt tokį Alytaus miesto vystymo rezultatą, nuo Nepriklausomybės pradžios buvusių 80 tūkstančių gyventojų iki 50 tūkstančių ir..blogėja - reikia pastoviai slopint retesnius sugebančius ir už miesto interesus pastovėt. Bei palaikyt nykimo lygius, kaip per tarybos sprendimus regis tvirtina nemažai savivaldybės įmonių vadovų metines ataskaitas, kur kažin ar įmonės išsilaiko? Nebandyt kažkokių rimtesnių efektyvinimo reformų taikyt, kad iš savęs gebėtų išsilaikyt. O šią politikoj vietiniai gudručiai kaip įrankį naudoja vieni kitus bandant apeit.

Kiti straipsniai