Kaip įkraunami telefonai dingus elektrai (180)

telefonas
Šiomis dienomis įkrautas telefonas yra svarbu – o ar žinote, kaip jį įkrauti dingus elektrai?
Elektros tiekimo sutrikimai namuose niekada nebuvo malonus dalykas – maisto produktai šaldytuve genda greičiau, vandens tiekimas nutrūksta, elektrinės šildymo sistemos taip pat nebeveikia, o šiais laikais didelė problema yra ir išsikrovęs telefonas bei planšetė. Telefonai yra lyg mini pramogų ir susisiekimo centrai – galime skambinti, rašyti žinutes ir vos vienu prisilietimu pasiekti visas naujienas, pramogas ir paslaugas internete. Taigi, šiomis dienomis įkrautas telefonas yra svarbu – o ar žinote, kaip jį įkrauti dingus elektrai?

Greita, paprasta, patogu

Mobilaus telefono įkrovimas be elektros tiekimo namuose yra labai realus, lengvai įgyvendinamas ir kiekvienam pasiekiamas dalykas. Dėka šiuolaikinių technologijų, įkrovą į savo telefono bateriją galime „pasisavinti“ iš įvairiausių vietų. O čia trys populiariausi ir patogiausi būdai:

Išorinė baterija

Ar teko girdėti apie tokį prietaisą „power bank“? Lietuviškai šis prietaisas vadinamas „išorine baterija“ ir kas tai – lengvai galima suprasti iš pavadinimo. Telefonai dažniausiai turi 1500–3000 mAh talpos baterijas, o ką tik minėtos išorinės baterijos gali pasiūlyti net 5000–10000 mAh talpą. Tai reiškia, kad su viena, pilnai įkrauta, išorine baterija galėsite įkrauti savo telefoną 2–4 kartus. Tik nepamirškite įkrauti power bank‘o dar prieš dingstant elektros tiekimui namuose!

Nešiojamas kompiuteris

Kaip jau žinote, nešiojami kompiuteriai taip pat turi baterijas. Žmonės netgi dažnai įkrauna telefonus kompiuteriu, tačiau pamiršta, kad kompiuteryje išsaugoma energija gali būti perteikiama į telefoną bet kada.

Nešiojamų kompiuterių baterijų talpos taip pat yra didelės, todėl išmaniuosius telefonus įkrauti tikrai nebus sudėtinga. Tačiau, kaip ir naudojant išorinę bateriją, nešiojamas kompiuteris irgi turi būti įkrautas – bent jau dalinai.

Automobilis

Telefonas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Automobilyje įkrauti telefoną galite bet kada – svarbu, kad automobilio akumuliatorius nebūtų išsikrovęs, o jį įkrauti galima tiesiog užvedus variklį. Taigi, tai puikus būdas įkrauti telefono bateriją neturint išorinės baterijos arba išsikrovus kompiuteriui. Tačiau, nepamirškite krovimo metu, retkarčiais užvesti automobilio variklį, kad akumuliatorius neišsikrautų.

Geriausias sprendimas – išorinė baterija

Jeigu dar nenaudojate išorinės baterijos, rekomenduojame ją įsigyti kiek galima greičiau – šiomis dienomis power bank‘ai nėra brangūs, bet labai naudingi ne tik dingus elektros tiekimui, bet ir keliaujant. Siūlome apsilankyti internetinėje parduotuvėje Senukai.lt – čia siūlomi įvairių rūšių telefonai ir jų priedai tikrai patenkins jūsų poreikius.

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Kiti straipsniai