Tvarkydami spintas nepamirškite ir apatinių stalčiaus revizijos (178)

apatiniai vasarai
Ruošiant rūbų spintą vasaros sezonui, nepamirškite peržvelgti ir apatinių stalčiaus. Tvarkingai sezonui paruošta ši, bene subtiliausia, garderobo dalis leis greičiau rasti vasaros deriniams tinkamus apatininius. Ne paslaptis, kad dėmesingai pasirinktos kelnaitės, liemenėlė ar apatiniai marškinėliai yra itin svarbūs norint nepriekaištingai atrodyti ir puikiai jaustis kiekvieną dieną.

Pradėkite nuo revizijos

Jūsų apatinių stalčiuje, kaip ir spintos lentynose, turėtų likti tik tie rūbai, kurie yra jums tinkamo dydžio – ne per laisvi ir nevaržantys. Daugumos moterų spintoje galima rasti vieną kitą dailią, tačiau nelabai patogią liemenėlę, kelnaites ar apatinuką. Tokie sulieknėjimo ar papilnėjimo progai saugomi apatiniai užima vietą ir trukdo greitai rasti tinkamus dėvėti šią dieną.

Vasaros sezono spalvos ir tonai

Vasarą nešiojami plonesnio ir lengvesnio audinio rūbai, todėl apatinių derinimas prie aprangos tampa dar aktualesnis. Ištisus metus įmanoma puikiai išsiversti turint tik trijų klasikinių neutralių tonų – baltos, juodos ir smėlio spalvos apatinių komplektus. Vis tik, toks variantas būtų kiek per nuobodus. Todėl greta vasaros sezoną tiesiog būtinų baltų ir kūno spalvos apatinių, verta įsigyti ir keletą gaivesnių, madingų tonų komplektų. Šią vasarą itin madingi švelnūs pasteliniai tonai, todėl neapsiriksite alyvinę, melsvą ar gelsvą įsileidę ir į apatinių stalčių. Žinoma, verta nepamiršti bent keleto ryškesnių detalių, kurios suteiks pikantiško prieskonio.

Pirmenybė natūralios kilmės pluoštui

Ne mažiau svarbu, iš kokios medžiagos pasiūta jūsų delikačioji garderobo dalis. Vasarą itin svarbu išlaikyti gaivos jausmą ir išvengti nemalonaus prakaitavimo. Iš natūralaus pluošto pagaminta medžiaga nesutrikdo oro cirkuliacijos, todėl nesukuriama bakterijų dauginimuisi palanki terpė. Jei medvilnė jums atrodo per kieta medžiaga, išbandykite apatinius, pasiūtus iš modalo bei sojos pluošto. Tokia medžiaga savo švelnumu ir kitomis savybėmis yra artima šilkui. Jei turite polinkį gausiai prakaituoti, verta turėti bent keletą kelnaičių bei apatinių marškinėlių, kurių medžiaga pratutinta antibakterinį poveikį turinčiais sidabro jonais.

Lengvai vasarai – lengvesni apatinių modeliai

Vasaros lengvumas turėtų jaustis ne tik spalvinėje gamoje, tačiau ir pasirenkamuose apatinių modeliuose. Tikrai neapsiriksite vietoje sunkių, krūtinę iškeliančių liemenėlių pasirinkusios lengvesnius modelius, braletes ar sportines liemenėles. Jos puikiai prilaikys krūtinę ir švelniai suteiks formą, tuo pačiu užtikrindamos maksimalų komforto jausmą. Beje, taisyklė mažiau yra daugiau ne visada galioja kelnaitėms. Jei norite atrodyti diskretiškai ir neintriguoti aplinkinių su per baltas kelnes persišviesiančiu kelnaičių kontūru, rinkitės kūno spalvos šortukus.

Lengvi ir dailūs miego rūbai

Peržiūrint apatinių stalčių, nepamirškite ir vasariškų miego rūbų. Metas spintos gilumoje paslėpti pižamas ir naktinius ilgomis rankovėmis, kurių neprireiks iki pat rudens. Lengvi, vasariškų tonų naktinukai ar pižama leis patogiai išsimiegoti ir suteiks žvalumo jausmą rytais.

Jei norite atnaujinti savo apatinių stalčių, būtinai aplankykite šį tinklalapį, kuriame rasite daug puikių sezono naujienų.

"Vasarinės, žieminės, šiltos ir komfortabilios kelnės vyrams! Visą tai rasite f8outlet parduotuvėje!"

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Kiti straipsniai