Merinas ir jo gaminiai: TOP 5 drabužiai šaltajam sezonui (75)

Merinas
Merinas – tai viena populiariausių vilnos rūšių, pasižyminti unikaliomis savybėmis. Dėl šios priežasties merino vilnos drabužiai, tokie kaip merino megztiniai, termo rūbai, šalikai, kepurės, movos ir kt., vis dažniau pasirenkami daugelio visais metų laikais, ypatingai šaltuoju sezonu. AUDIMAS prekės ženklo specialistai įvardija TOP 5 merino vilnos drabužius, puikiai tinkančius dėvėti atvėsus orams.

1. Merino vilnos megztiniai

Merino vilnos megztiniai – vieni populiariausių drabužių šaltuoju sezonu. Nors daugeliui vilnoniai megztiniai neretai asocijuojasi su storais bei ,,kandančiais“ mezginiais, tačiau merino vilnos megztiniai yra visai kitokie. Merinas yra ypatingai minkštas, todėl merino vilnos megztiniai – labai švelnūs bei malonūs dėvėti. Merino vilnos megztinius puikiai tinka dėvėti šaltuoju sezonu, kadangi jie pasižymi puikiomis šiluminėmis savybėmis. Be to, merinas yra gerokai plonesnio bei lankstesnio plauko, priešingai nei kitų avių vilna, todėl merino vilnos megztiniai ir kiti drabužiai su merinu nesukelia jokio nemalonaus, erzinančio niežulio.

2. Termo rūbai

Termo rūbai su merinu, – puikus pasirinkimas tiems, kas vertina praktiškumą. Kadangi merinas geba puikiai prisitaikyti prie oro sąlygų, termo rūbai ir kiti merino vilnos drabužiai padeda palaikyti optimalią žmogaus kūno temperatūrą: esant vėsiam orui, jie šildo, o įkaitus kūnui, padeda jam greičiau atvėsti. Ir nors dėl savo termoreguliacinių savybių termo rūbai su merinu yra tinkami dėvėti visais metų laikais, juos taip pat labai tinka sluoksniuoti ir šaltuoju sezonu nešioti kaip pirmąjį drabužių sluoksnį.

3. Movos

Merino vilnos movos – labai patogi įprasto ilgo šaliko alternatyva. Movą, esant poreikiui, galima patogiai užsidėti ant nosies ir burnos, kad būtų išvengta peršalimo. Merino kaklo movos, kaip ir kiti drabužiai su merinu, gerai sugeria bei išgarina drėgmę, todėl, dėvėdami ją, neperkaisite ir neperšalsite. Merino vilnos movos – puikus pasirinkimas aktyviam laisvalaikiui vėsiu oru.

4. Merino vilnos marškinėliai trumpomis arba ilgomis rankovėmis

Merino vilnos marškinėliai trumpomis arba ilgomis rankovėmis – vienas praktiškiausių drabužių šaltojo sezono metu. Patogūs, ploni ir lengvi merino vilnos marškinėliai, pagal poreikį, gali būti dėvimi vieni arba apsivelkami po švarku ar kitu pasirinktu drabužiu. Dėl savo universalumo, merino vilnos marškinėliai gali būti dėvimi tiek kasdien, tiek laisvalaikiu ar užsiimant bet kokiu žiemos sportu.

5. Pagrindiniai žiemos aprangos aksesuarai – kepurės, šalikai ir pirštinės

Kepurės, šalikai ir pirštinės – tai vieni pagrindinių aprangos aksesuarų šaltojo sezono metu. Merino vilnos kepurės, pirštinės ir šalikai išskirtiniai tuo, jog ne tik maloniai šildo atvėsus orams, tačiau taip pat yra funkcionalūs bei itin lengvi. Be to, merino vilnos kepurės, pirštinės ir šalikai yra kur kas plonesni nei dauguma kitų žiemos aprangos aksesuarų, todėl yra labai patogūs dėvėti. Merino vilnos aksesuarai tinkami dėvėti ne tik kasdien, bet ir užsiimant žiemos sportu ar kita aktyvia veikla lauke.  

Jei ieškote aukštos kokybės merino vilnos megztinių, termo rūbų, kepurių, šalikų, movų ar kitų drabužių su merinu, apsilankykite internetinėje www.audimas.lt arba fizinėse AUDIMAS parduotuvėse. Jose rasite itin platų drabužių su merino vilna pasirinkimą. Jei svarstote, kokius drabužius geriausia pasirinkti, patyrę konsultantai ne tik atsakys į Jums rūpimus klausimus, tačiau taip pat padės atrasti reikiamą prekę.   

striukės moterims

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

    Komentaras

    RadioCodess.com is the best Radio Code Company in the world. First and foremost we value customer service, it’s one of our core values and that’s why we are one of the few companies to offer a 100% money-back guarantee. We go above and beyond to give our customers the fastest and the most knowledgeable service, rest assured you’re in safe hands.

    Code Unlock free

newspaper

Popierinė "Alytaus naujienos" laikraščio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti popierinę "Alytaus naujienos" laikraščio versiją rašykite mums el. paštu: skelbimai@ana.lt ir nurodykite savo vardą, pavardę ir adresą, kuriuo turėtų būti pristatomas laikraštis. Kai tik gausime jūsų laišką, informuosime Jus dėl tolimesnių žingsnių.

newspaper

Prenumeruokite „Alytaus naujienos” elektroninę versiją. Ir kas rytą laikraštį gausite į savo el. pašto dėžutę.