Profesionalumo įkvėpta plaukų priežiūros priemonių e-parduotuvė (2)

nuotrauka
Kokios plaukų priežiūros priemonės yra geriausios? Tos, kurios geriausiai tinka jums!

Tokios nuomonės laikosi plaukų stilistikos profesionalai, „Atwins“ komandos nariai ir grožio salonų tinklo „Unison Beauty Lab“ kūrybiniai vadovai Andrius Mašauskas ir Anatolijus Pajanok.

„Kelis dešimtmečius dirbdami salonuose su klientais ir ugdydami kolegas kirpėjus savo seminaruose bei mokymuose nuolat kartojame: paslauga, kurią suteikiame salone, yra tik pusė darbo. Likusi dalis priklauso nuo to, kokius plaukų puoselėjimo patarimus klientui duosime, kokius produktus jam rekomenduosime ir kaip tų rekomendacijų bus paisoma. Štai tuomet užtikrinama nuosekli ir nuolatinė plaukų priežiūra, garantuojanti niekada iš mados neišeinantį rezultatą – gyvybingus, sveikus ir spindinčius plaukus,“ – sako Andrius Mašauskas.

Taip gimė profesionalų sumanyta ir ekspertinių žinių įkvėpta specializuota elektroninė parduotuvė su šūkiu „Profesionalų atrinktos plaukų priežiūros priemonės“. Šiame „Atwins“ tinklalapyje pateikiamos tik pačių stilistų kruopščiai atrinktos, išbandytos ir pasiteisinusios prekės iš profesionalių plaukų priežiūros gamintojų prekių ženklų.

„Ilgus metus dirbdamas kosmetikos priemonių technologu ir plaukų stilistu, turėjau galimybę išbandyti pačios įvairiausios produkcijos, matyti, kaip keičiasi pati plaukų priežiūros pramonė ir atsirinkti tuos gamintojus, kurie atsakingai kuria ne tik veiksmingus, bet ir žmogų bei gamtą tausojančius produktus. Taip į mūsų „Atwins“ el. parduotuvę buvo atrinkti prekės ženklai - itališkasis „Nook“ ir australų „evo“. Matau, ką kiekvienas produktas gali ir daro, kasdien juos pats naudodamas savo darbe ar rekomenduodamas savo klientams. O šie sugrįžta į mano kėdę sveikesniais, gražesniais plaukais,“ – sako Anatolijus Pajanok.

Andrius ir Anatolijus ne tik kasdien dirba salone pildydami klientų norus. Kiekvienais metais šis kūrybinis duetas pristato plaukų profesionalams naujausių ateinančio sezono tendencijų kolekciją. O tai reiškia, kad „Atwins“ meistrams nuolat tenka kurti naujus įvaizdžius, juos įamžinti fotosesijose, demonstruoti scenoje ar, kaip diktuoja dabartinė socialinės distancijos reikalaujanti situacija, virtualiuose pristatymuose. Nenuostabu, kad „Atwins“ jau yra tapę plaukų stilistikos vizionieriais, siekiančiais pakrauti kolegas kirpėjus įkvėpimo ir supratimo, kas yra individualus grožis, kaip atrasti raktą į kiekvieną klientą ir kokie produktai padės sugrąžinti tų klientų plaukams gyvybę, ryškumą, ir žvilgesį. Kitaip sakant, tai, nuo ko prasideda tobulas įvaizdis.

„Kartais atėjęs žmogus skundžiasi esąs nepatenkintas savo plaukais, o aš iš karto matau, kad viskas, ko reikia – tai tinkamas kondicionierius, reguliari plaukų kaukė ir lašelis pagal plaukų tipą parinktos formavimo priemonės – ir rezultatas kasdien bus fantastiškas, be to, greitai ir lengvai pasiekiamas“, - apie tinkamai parinktų priemonių galią pasakoja plaukų stilistai.

Štai iš tokių pokalbių su klientais ir meistrais, gimė idėja sukurti elektroninę parduotuvę, kurioje kiekvienas gali ir turi būti pakonsultuotas, išsiaiškintos individualaus lankytojo problemos ir rastas sprendimas.

Juk priemonių nereikia daug – jų reikia tinkančių jūsų plaukams, konkrečioms problemoms spręsti arba konkrečiam įvaizdžių sukurti.

„Jei vargina klausimai, kodėl plaukai pučiasi, silpsta, kodėl garbanos neišraiškingos ir joms vis trūksta purumo ar sveiko blizgesio – visada galite mums parašyti, ir pažadame padėti atrasti tinkamus sprendimus. Skamba neįtikėtinai? Bet juk tam ši svetainė ir buvo sukurta,“ – šypsosi „Atwins“ tinklalapio autoriai, plaukų priežiūros profesionalai.

 

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
newspaper

Popierinė "Alytaus naujienos" laikraščio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti popierinę "Alytaus naujienos" laikraščio versiją rašykite mums el. paštu: skelbimai@ana.lt ir nurodykite savo vardą, pavardę ir adresą, kuriuo turėtų būti pristatomas laikraštis. Kai tik gausime jūsų laišką, informuosime Jus dėl tolimesnių žingsnių.

newspaper

Prenumeruokite „Alytaus naujienos” elektroninę versiją. Ir kas rytą laikraštį gausite į savo el. pašto dėžutę.