Ką svarbu žinoti renkantis giluminį vandens siurblį? (167)

gilumis vandens siublys
Jeigu reikia pumpuoti vandenį iš gilaus šulinio arba jį pakelti aukštai iš didelio gylio, reikalingas ne kas kitas, o giluminis vandens siurblys. Tai yra geras pirkinys, nes bet kurioje vietoje jis būna tikrai nematomas, mat montuojamas žemai ir beveik be išimčių, po vandeniu. Giluminiai siurbliai Lietuvoje yra populiarus produktas. Tad, jeigu jums reikia pumpuoti vandenį iš šulinio, kito telkinio ar gilaus priešgaisrinio rezervuaro, štai ką vertėtų žinoti prieš perkant giluminį vandens siurblį!

Dauguma jų yra cilindrinės formos

Jeigu internetinėje arba realioje parduotuvėje, o gal net savomis akimis matėte giluminį vandens siurblį, tikrai žinote, kad dauguma jų yra cilindro formos. Tai yra itin patogu tada, kai gręžinys yra siauras arba plonas. Pati konstrukcija yra kompaktiška ir vertikalios orientacijos giluminį siurblį bus nesunku sumontuoti kone bet kur.

Jie labiausiai tinka pumpuoti vandenį, kuriame daug smėlio

Pasak specialistų, giluminiai vandens siurbliai labai tinka vandens, su daug smėlio priemaišų, pumpavimui. Jie gali lengvai pernešti vandenį, kuriame yra net iki 400 g/m³ smėlio.

Jie patys palaiko optimalų slėgį vamzdyne

Dauguma aukštesnės klasės giluminių vandens siurblių turi dažnio keitiklius. Jie reguliuoja ne ką kitą, o darbo rato apsisukimų skaičių ir palaiko optimalų slėgį. Tai užtikrina ilgaamžiškumą.

Šiuose siurbliuose yra ir kitos autonominės sistemos, pavyzdžiui apsauga nuo darbo sausai.

Būtinas atitikmas su gręžinio skersmeniu

Jeigu siurblys bus per didelis, jo nepavyks nuleisti į gręžinį. Būtina atsižvelgti į vamzdyno ir gręžinio specifikacijas. Per mažas siurblys irgi nėra geras, nes trūks cirkuliacijos.

Ilgaamžiškumas

Giluminiai vandens siurbliai dažnai pasižymi ilgaamžiškumu. Dėl to, kad pritaikyti darbui su dideliu slėgiu jie daug kam „atlaiko“ labai ilgai.


 

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

    Komentaras

    Bună ziua telespectatorilor, sunt nelson și sunt pe punctul de a-mi împărtăși mărturia aici, mama mea mi-a făcut cunoștință cu Great Baba Ogbogo când a descoperit că nu-mi pot rămâne soția însărcinată după 3 ani de căsătorie. Deci, acestea au adus atâtea probleme în căsătoria mea și au dus la un divorț. a spus ea, el este extrem de spiritual și poate să o facă pe soția mea să se întoarcă la mine cu bucurie și putem avea copii împreună. La început, nu m-am îndoit până nu l-am contactat și apoi am aruncat vrăji puternice asupra mea și am făcut-o pe soția mea să se întoarcă. Și acum, suntem, de asemenea, mulțumiți de copii minunați, chiar din ziua în care Great BaBa Ogbogo a lucrat pentru mine și a rezolvat problemele mele. Am făcut un jurământ puternic că, atâta timp cât voi trăi, voi continua să mărturisesc despre bunătatea marilor sale lucrări, iar cei care se confruntă cu dificultăți de relație și căsătorie ar trebui să-l contacteze rapid și să devină un martor fericit ca mine. I-am abandonat contactul aici, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau numărul său de WhatsApp. +2349020168697 ...

    El a făcut-o pe fosta mea soție să se întoarcă la mine cu bucurie

    M-a vindecat de la un bărbat neputincios la un bărbat adevărat.

    Komentaras

    Sveiki, ar jums reikia skubios paskolos?
    Aš esu Susan Benson. Aš esu skolintojas, taip pat finansų konsultantas.

    Ar jums reikia paskolos norint pradėti verslą, užbaigti projektą, nusipirkti namą ar automobilį, ar jums reikia paskolos dėl kitų asmeninių priežasčių? Jei jūsų atsakymas yra teigiamas, noriu, kad susisiektumėte su mano įmone. Mes teikiame visų rūšių paskolas tiek užtikrintomis, tiek neužtikrintomis paskolomis. Jei skaitote tai ir žinote, kad jums reikalinga finansinė parama, galite tiesiog parašyti mums el. Paštu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) arba pranešti mums tiesiogiai „WhatsApp“ per: (+447903159998) ir akimirksniu gauti atsakymą.

    Esame išsami finansinių paslaugų įmonė ir esame įsipareigoję padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikius ir trumpalaikius finansinius tikslus, nes jūsų finansinis stabilumas yra pagrindinis mūsų tikslas.

    Savybės ir nauda;
    * Patogumas - kreiptis dėl paskolos galite bet kur ir bet kada.
    * Lanksti suma - jūs nuspręsite, kiek norite pasiskolinti.
    * Greitas tiesioginis finansavimas - gaukite paskolą per 24 valandas nuo jos patvirtinimo.
    * 3% lanksti palūkanų norma.
    * Aukštos patvirtinimo normos
    * Jums suteikiama galimybė pasirinkti grąžinimo datą kas savaitę, mėnesį ar metus 1-30 metų laikotarpiui.
    * Paprasta internetinė programa.
    * Individualizuotos konsultacijos ir patirtis.
    * Nėra paslėptų mokesčių

    Daugybė žmonių susiduria su nesavalaikiais finansiniais iššūkiais ir dėl tam tikrų priežasčių jiems sunku gauti paskolą iš vietinių bankų ar kitų finansų institutų.

    Jei jums tikrai reikia savo finansų sprendimo, tiesiog parašykite į mano firmą ir mes jums padėsime paskolą. Mes padėjome daugybei asmenų ir organizacijų, kurie susidūrė su finansiniais sunkumais visame pasaulyje. Kreipdamiesi su mumis, kreipiatės į patikimą įmonę, kuriai rūpi jūsų finansiniai poreikiai. Mums svarbiausias prioritetas yra jūsų finansinis stabilumas, o viso proceso metu būsite pasirūpinta.

    Norėdami gauti daugiau informacijos apie mūsų paskolos pasiūlymą, maloniai siųskite mums savo paskolos užklausą šiuo adresu:
    Paštas: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ARBA;
    „WhatsApp“: +447903159998

Kiti straipsniai