Rugsėjo 13 dieną S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje šurmuliuos Didžioji rudens mugė (181)

muge
Sakoma, jog prasidėjęs ruduo atneša niūrias nuotaikas, tačiau tik ne šį savaitgalį. Rugsėjo 13 dieną, sekmadienį, alytiškiams - gausa malonių pramogų. Į Alytų atvyksta Didžioji rudens mugė. Kaip ir kasmet vykstanti mugė, tradicijų nepaleidžia ir šiais metais. Sekmadienį alytiškius stebins per 100 lietuvos gamintojų, sodinukai, lietuviškas naminis maistas, tekstilės, amatų bei mados prekės, gausios linksmybės vaikams ir dovanos senjorams.

Per 100 Lietuvos gamintojų vietoje vietoje

Į S. Dariaus ir S. Girėno gatvę susiburs per 100 įvairiausių gamintojų bei kūrėjų. Lankytojai turės galimybę ne tik gyvai susipažinti su gamintojais bei savo srities specialistais, bet ir prekes įsigyti iš pirmųjų rankų, už draugiškas kainas, gauti sodininkystės patarimų.

Nuo 10 iki 16 valandos lauke vyksiančioje mugėje lauks gausybė natūralaus naminio maisto. Išragauti galima bus vietoje šviežiai rūkytos žuvies, sūdytos žuvies, mėsos gaminių, naminės giros. Prekybininkai pažers ir egzotinių prekių – alyvuogių, alyvuogių aliejaus, balzamo iš Portugalijos bei Ispanijos, kavos bei arbatos iš kitų tolimųjų šalių. Atvyks ir natūralaus medaus bei vaistažolių rinkėjai, artėjant šaltajam metų laikui ypač svarbu pasirūpinti natūraliais bei gydomaisias produktais. Lankytojų lauks ir saldieji gaminiai, šakočiai, šimtalapiai bei įmantriausių skonių pyragai.

Prasideda ir kepurių, šalikų bei pirštinių sezonas. Todėl mugėje daug dėmesio bus skiriama ir vaikiškiškiems drabužiams bei atributams. Mugėje galima bus atrasti vaikiškų drabužių, stilingų rudens sezono naujienų tiek į darbą, tiek laisvalaikiui. Asortimentą atras ir moteriška, ir vyriška auditorija.

Jokiu būdu nebus pamiršti ir sodinukai. Į mugę atvyksta net keliolika Lietuvos medelynų, kurie turės įvairiausių vaismedžių, daigų, pažers gausą patarimų bei sodinimo paslapčių. Mugėje galima bus sutikti ir visų gerbiamą dr. Algirdą Amšiejų, tad jei turėsite klausimų, nepraleiskite progos gyvai juos užduoti tikriems savo srities specialistams.

Atrakcionai ir skanumynai mažiesiems bei nemokama košė senjorams

Mugėje tikrai neliūdės ir mažieji lankytojai. Visos mugės metu S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje vaikų lauks linksmieji atrakcionai. Skaniai pasisaldinti galima bus su spragėsiais, cukraus vata bei skaniaisiais keptais vafliukais. Tiesa, pirmiesiems lankytojams – pramogos bei skanėstai nemokamai.

Mugėje išskirtinio dėmesio sulauks ir senjorai. Renginio metu senjorai bus kviečiami pasivaišinti šviežia bei šilta kareiviška koše. Pirmam 100 senjorų – košė nemokama.

Kad galėtume saugiai bei linksmai leisti mugėje laiką, lankytojų prašoma dėvėti burną bei nosį dengiančias apsaugines kaukes. Renginio organizatoriai patikina, jog rūpindamiesi ir prekybininkų, ir lankytojų saugumu, mugėje užtikrins reikalingus atstumus, taip pat viso renginio metu bus lengvai pasiekiamo dezinfekcinio skysčio.

Renginio naujienos ir staigmenos skelbiamos: https://www.facebook.com/events/641537239828344/

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
newspaper

Popierinė "Alytaus naujienos" laikraščio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti popierinę "Alytaus naujienos" laikraščio versiją rašykite mums el. paštu: skelbimai@ana.lt ir nurodykite savo vardą, pavardę ir adresą, kuriuo turėtų būti pristatomas laikraštis. Kai tik gausime jūsų laišką, informuosime Jus dėl tolimesnių žingsnių.

newspaper

Prenumeruokite „Alytaus naujienos” elektroninę versiją. Ir kas rytą laikraštį gausite į savo el. pašto dėžutę.