Moteriškos rankinės: į ką svarbu atkreipti dėmesį siekiančioms maksimalaus komforto? (173)

Pigu.lt
Nors dažnai galima išgirsti sakant, kad grožis reikalauja aukų, vis dėlto ne paslaptis, kad milijonai moterų pasaulyje renkasi šiek tiek kitokį supratimą. Jų tvirtinimu, turi būti ne tik gražu, bet ir labai patogu. Ir tai, galioja visoms aprangos detalėmis. Rankinės – taip pat ne išimtis. Todėl, jei siekiate iš tiesų maksimalaus komforto, verta žinoti, į kokius akcentus būtina atkreipti dėmesį.

Ar rankinė nėra per sunki?

Šiandien rankines galime vertinti pagal daugybę įvairių kriterijų. Ir vienas jų yra štai toks: ar rankinė dekoruota? Savaime suprantama, įvairiomis detalėmis dekoruotos rankinės sulaukia didelio populiarumo ir tikrai paįvairina kuriamus įvaizdžius. Tačiau dėmesį verta atkreipti į tai, kad nemaža dalis rankinių būna dekoruotos metalinėmis detalėmis – kniedėmis, sagtimis, grandinėlėmis. Nors tai užtikrina iš tiesų patrauklų vaizdą, nereikia pamiršti ir dar vieno akcento – tai prideda papildomo svorio. Jei metalinių detalių yra ypač daug arba jeigu jos sunkios, bendras rankinės svoris gali siekti ir 4 – 5 kg. O kur dar daiktai, kurie bus dedami į rankinės vidų? Taigi, visai tai gali sudaryti ne tokį jau ir mažą svorį. Tik, klausimas, ar tai yra palanku dailiosios lyties atstovių sveikatai? Juk ne paslaptis, kad ilgainiui tai gali sukelti įtampą ar net skausmą, aklo, pečių juostuose. Na, ir, žinoma, apie patogumą negali būti nei klausimo. Ar galima jaustis komfortiškai, jei nuolat su savimi tenka nešiotis sunkų nešulį? Taigi, jei siekiate maksimalaus komforto, visų pirma, ypač atsakingai įvertinkite, kokiomis detalėmis yra dekoruota rankinė ir ar tai neprideda nereikalingos naštos.

Kokios priežiūros reikalaus?

Ne paslaptis, kad kone kiekvienas daiktas reikalauja tam tikros priežiūros. Tačiau taip pat nesunku pastebėti, kad, štai, pavyzdžiui, vieniems daiktams jos reikia kur kas daugiau, o kitiems – gerokai mažiau. Puikiai žinome, kiek daug įvairių įsipareigojimų turi šiandieninės moterys. Jos drąsios, veiklios ir aktyvios, tačiau visų para vienoda – turi tik 24 valandas. Taigi, nieko keista, kad dažnai moteriai komfortas gyvenime siejasi su galimybe turėti kuo daugiau laisvo laiko. Tad, kad taip ir būtų, reikia pirmenybę teikti tokiems daiktams, kurie reikalautų kuo mažiau priežiūros. Tad, jeigu ir jūs esate viena iš tų moterų, kuriai komfortas gyvenime siejasi su galimybe turėti kuo daugiau laisvo laiko, pirmenybė teikite rankinėms, kurios nereikalauja daug laiko. Pavyzdžiui, visiškai neriklios yra dirbtinės odos rankinės. Tokį gaminį pakaks laikas nuo laiko išvalyti specialiomis servetėlėmis arba valikliu. Na, o, jei neplanuojate rankinės naudoti ilgesnį laiką, įdėkite ją į apsauginį maišelį.

Ar yra pakankamai skyrelių?

Vientisos rankinės gali būti savotiškai žavingas minimalistinis pasirinkimas. Tačiau su komfortu tai neturi nieko bendra. Visi puikiai žinome, kiek daug ir kiek skirtingų daiktų su savimi mėgsta turėti dailiosios lyties atstovės. Rankinėje dažniausiai galima rasti ne tik grožio ar higienos reikmenų, bet ir vaistų, maisto produktų, kanceliarinių prekių. Taigi, galite būti tikros, kad kelionė bus kur kas patogesnė, jei pirmenybę teiksite rankinei, turinčiai kuo daugiau skyrelių. Tokiu atveju, kiekvienos srities reikmenys turės savo skyrelį. Ir higieniška, ir labai patogu.

Taigi, belieka tik pridurti, kad rankinė į jūsų gyvenimą turėtų įnešti ne tik grožio, bet ir patogumo. O, kad taip ir būtų, verta ypač atsakingai rinktis. Maksimalų komfortą, ne tik grožį garantuojančių rankinių rasite Pigu.lt.

    Komentarai


    Palikite savo komentarą

    Ribotas HTML

    • Leidžiamos HTML žymės: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
newspaper

Popierinė "Alytaus naujienos" laikraščio prenumerata

Norėdami užsiprenumeruoti popierinę "Alytaus naujienos" laikraščio versiją rašykite mums el. paštu: skelbimai@ana.lt ir nurodykite savo vardą, pavardę ir adresą, kuriuo turėtų būti pristatomas laikraštis. Kai tik gausime jūsų laišką, informuosime Jus dėl tolimesnių žingsnių.

newspaper

Prenumeruokite „Alytaus naujienos” elektroninę versiją. Ir kas rytą laikraštį gausite į savo el. pašto dėžutę.